Στυλιαράς για το γκολ του Βαρέλα: «Εγώ δεν υπέδειξα τίποτα για τη φάση»

Με παρέμβασή του στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Στυλιαράς μίλησε για το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Θέση για τα όσα ακολούθησαν του γκολ του Βαρέλα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ πήρε ο Δημήτρης Στυλιαράς μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπέδειξε τίποτα τον κ.Κομίνη για τη φάση, ούτε κατά την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε και στα αποδυτήρια.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει εισηγηθεί για τη φάση στον διαιτητή του αγώνα, ο Δημήτρης Στυλιαράς υπογράμμισε ότι ήταν αρκετά μέτρα μακριά για να έχει άποψη, κάτι το οποίο τόνισε και στις στιχομυθίες που είχε εκείνα τα λεπτά με τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Λιούμπος Μίχελ και Δημήτρη Πέλκα.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βάσει κανονισμών αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να αποφανθούν είναι οι Κομίνης και Ποντίκης, δηλαδή, ο διαιτητής και ο β’ βοηθός.

«Ζήτησα να κάνω την παρέμβαση αυτή γιατί γνωρίζω τον αγώνα που κάνετε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την στιγμή αιωρείται στη φίλαθλη γνώμη ότι εγώ υπέδειξα στον κ.Κομίνη για τη φάση του γκολ του Βαρέλα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να μάθουν όλοι τι έγινε στη φάση αυτή», ανέφερε και συνέχισε:

«Πολλά ΜΜΕ λανθασμένα αναφέρουν ότι το γκολ ακυρώθηκε με δική μου παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Δεν ήταν στα καθήκοντά μου. Υπάρχει βίντεο από τη συνδρομητική τηλεόραση με τον κ. Λυμπερόπουλου που με ρωτάει και εγώ να του απαντώ: «Τι να σου πω εγώ από τα 70 μέτρα;». Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο κ.Πέλκας και ο κ.Μίχελ να με ρωτάνε και να τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι δεν υπέδειξα εγώ τίποτα για τη φάση», ανέφερε και σχολίασε την απόφαση του αρχιδιαιτητή, κ.Περέιρα να μην τον συμπεριλάβει στους πίνακες διαιτησίας της νέας σεζόν.

«Θεωρώ ότι έκανε μια ηλικιακή ανανέωση των πινάκων με αποτέλεσμα και εγώ στα 43 μου χρόνια να αποχωρήσω». 

Ο κ.Στυλιαράς κατέληξε: «Προκαλώ όποιον μπορεί να αποδείξει ότι εγώ ακύρωσα το γκολ του Βαρέλα να το κάνει. Είχα το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη των λαθών που έκανα. Θα το έκανα και τώρα εάν είχα συμμετοχή. Ούτε στα αποδυτήρια είπα κάτι στον κ.Κομίνη για τη φάση. Αρμόδιοι για τη φάση βάσει των κανονισμών ήταν ο διαιτητής με τον β’ βοηθό».

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...