Στ.Παππάς: Αν το ΔΝΤ επιμένει, να πάρει το βαλιτσάκι του και να πάει από κει που ήρθε

vrvg«Αν το ΔΝΤ επιμένει να παραβιάσουμε τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει υπάρχει ένας δρόμος και ο δρόμος είναι να πάρει το βαλιτσάκι του και να πάει από κει που ήρθε. Πάρα πολύ απλά» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας του υπουργού Επικρατείας, Στέλιος Παππάς.

Μιλώντας στο «Mega» ανέφερε ότι «ήταν πεντακάθαρο από την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι εδώ το ΔΝΤ θέλει να παραβιάσουμε τη συμφωνία. Το ζήτημα δεν είναι αυτό και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι με τον τρόπο που κάθε φορά μπαίνουν τα ερωτήματα».

«Το ζήτημα είναι αν θα υπάρξει ένα συνολικότερο μέτωπο που θα λέει σε Ελλάδα και Ευρώπη, κοιτάξτε αυτή είναι η συμφωνία και αυτή θα πρέπει να τηρηθεί και δεν μπορεί να υπομείνουν οι λαοί πιέσεις άλλες για παραβίαση συμφωνιών. Τα ζητήματα δεν λύνονται μόνο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά και σε επίπεδο συσχετισμών. Οφείλουμε να φτιάξουμε συσχετισμούς που δεν θα επιτρέπουν τις παραβιάσεις», κατέληξε ο Στέλιος Παππάς.

The post Στ.Παππάς: Αν το ΔΝΤ επιμένει, να πάρει το βαλιτσάκι του και να πάει από κει που ήρθε appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...