Συγκέντρωση τροφίμων για την πολύτεκνη μητέρα διοργανώνει το ΕΥ CLUB

Το EYClubμε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας κινητοποιεί για μια ακόμα φορά συμπολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα προσφερθούν στις Μητέρες Πολύτεκνων οικογενειών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η δράση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του ΣΚΑΪ και του Συνεταιρισμού TAXI WAY, περιλαμβάνει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Πολύτεκνη Μητέρα και ξεκινά από τη Δευτέρα 5 Μαίου με κορύφωση την Κυριακή 11 Μαίου 2014, όπου το γεγονός της προσφοράς μετατρέπεται σε  εκδήλωση με παράλληλες δραστηριότητες από τις 10πμ κι έως τις 8μμ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11 Μαίου 2014 «Ημέρα της Μητέρας», όλη η πόλη «περνά» από το περίπτερο του ΕΥ CLUB στην ανθοέκθεση (μέσα στη ΔΕΘ) προκειμένου να συμμετάσχει  στη σημαντική πρωτοβουλία, προσφέροντας  ο καθένας από εμάς ό,τι μπορεί. Ειδικότερα συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται μια πολυμελής οικογένεια: είδη διατροφής που διατηρούνται εκτός ψυγείου και είδη ένδυσης .

Η προσπάθεια αυτή θα πλαισιωθεί :

  • με την προσφορά μέσω κλήρωσης 100  ΔΩΡΕΑΝ Καρτών Υγείας EYKIDS,
  • Αλλά κυρίως με τα χαμόγελα όσων συμμετέχουν καθώς η προσφορά έχει αξία αμφίδρομη

… …όλα αυτά για να υποστηρίξουμε την πολύτεκνη Μητέρα.

Το ΕΥ CLUB με κοινωνική ευθύνη και σεβασμό στο πρόσωπο της κάθε μητέρας, αντιστεκόμενο σε μια πραγματικότητα τεράστιων δυσκολιών για τις πολύτεκνες οικογένειες, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση ενισχύουν με την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αυτιάς και Μάγδα Τσέγκου που θα αναλάβουν και το συντονισμό των δράσεων, σε μια ανοιχτή επικοινωνία κοινωνικής προσφοράς

 *Το σημείο συγκέντρωσης των αγαθών στο περίπτερο του ΕΥ CLUB και στον περιβάλλοντα χώρο, είναι μια ευγενική παραχώρηση της HELEXPOA.E.

Για περισσότερες πληροφορίες

Χριστίνα Τσόρμπα τηλ. 6947521503



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...