Συγκλονίζει η μάχη της κόρης του Νίκου Νικολόπουλου να κρατηθεί στη ζωή

Κυριακή 05/06/2016 – 20:38ΝΕΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ                                                                                          «Η Νίκη μας δεν “έφυγε” ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς».
Με αυτό το νέο συγκλονιστικό μήνυμα ο Νίκος Νικολόπουλος ενημέρωσε μέσω facebook πως η 17χρονη κόρη του συνεχίζει να παλεύει με όλες τις δυνάμεις προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.
Εδώ και εννέα ημέρες η μικρή Νίκη δίνει την πιο σκληρή και άνιση μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά το πνευμονικό οίδημα, το εγκεφαλικό και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη μέσα σε ένα απόγευμα.
Αναφερόμενος στις δραματικές στιγμές που έζησε ο βουλευτής Αχαΐας  πριν η Νίκη μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αποκάλυψε πως η 17χρονη είχε πάει να κοιμηθεί αλλά ξύπνησε μετά από περίπου μια ώρα, όταν σηκώθηκε να κάνει εμετό.
Αρχικά, θεώρησε ότι την ενόχλησε το φαγητό αλλά εκείνη άρχισε να βγάζει αφρούς από τη μύτη και να κάνει  σπασμούς με αποτέλεσμα να καλέσει αμέσως το ΕΚΑΒ.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό και πνευμονική εμβολή. Σχεδόν ταυτόχρονα έπαθε καρδιακή ανακοπή. Από εκείνη την ώρα, οι γιατροί ενημέρωσαν τους τραγικούς γονείς πως το αγγελούδι τους είναι κλινικά νεκρό.
Ωστόσο, ο Νίκος Νικολόπουλος και σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου δεν χάνουν την πίστη τους και ελπίζουν σε ένα θαύμα…
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί μια γκάφα από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος βιάστηκε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Νικολόπουλου, παρόλο που η κόρη τους – αν και σε κρίσιμη κατάσταση – βρίσκεται ακόμη εν ζωή!
«Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Βούτσης, έχοντας προφανώς λανθασμένη ενημέρωση από το επιτελείο του.
Το Προεδρείο της Βουλής επανήλθε με νέα δήλωση, διορθώνοντας το λάθος και εκφράζοντας παράλληλα τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα της οικογένειας Νικολόπουλου.
«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης» τονίζει η νέα ανακοίνωση του προεδρείου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...