Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το «κορίτσι με το τατουάζ» που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το «κορίτσι με το τατουάζ» που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο

Στο Ζεφύρι – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στους δράστες του βιασμού της νεαρής κοπέλας που εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις της στο δρόμο, αναζητούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η νεαρή κοπέλα η οποία εκτιμάται ότι είναι ηλικία 25 έως 30 ετών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατικη του Γενικου Κρατικου Νικαίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή ενδεχομένως να είχε ναρκωθεί από τους δράστες και έτσι δεν φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση.

Όπως προκύπτει σε φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση καθώς δεν έφερε ίχνη κακοποίησης. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν οι περαστικοί την εντόπισαν στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης σε κωματώδη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ νομίζοντας πως είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε πως η γυναίκα έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμενη.

Το μυστηριώδες τατουάζ

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητα της γυναίκας καθώς δεν έφερε πάνω της χαρτιά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάτι αφού η άγνωστη γυναίκα δεν είναι σεσημασμένη.

Αυτό που εκτιμούν είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά από τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το τατουάζ που έχει στη δεξιά κλειδα (το οστό που ενώνει το θώρακα με τον ώμο). Το μυστηριώδες τατουάζ έχει γράμματα και μικρά σύμβολα.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν πάρει DNA απο τα νύχια και το σώμα της και αίμα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ήταν ναρκωμένη και τα δείγματα έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ αυτό που εκτιμάται είναι ότι το θύμα βιάστηκε αλλού και στη συνέχεια «πετάχτηκε» από τους δράστες σε άλλο σημείο για να εξαφανιστούν ολα τα ίχνη που θα μπορούσαν να καρφώσουν την ταυτότητα τους.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/342448-Sygklonizoyn-oi-apokalypseis-gia-to-koritsi-me-to-tatoyaz-poy-biasan-kai-petaxan-sto-dromo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...