Συγκλονισμένο το Θέρμο από το θάνατο του 25χρονου Θεόδωρου Βάρσου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σαν κεραυνός έπεσε στο Θέρμο και ειδικότερα στον Ταξιάρχη η είδηση θανάτου του 25χρονου Θοδωρή Βάρσου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 15.30 στην Παντάνασσα. Ο άτυχος νεαρός που εργάζονταν σε συνεργείο στο Αγρίνιο υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ο χαμός ενός ανθρώπου πάνω στο άνθος της ηλικίας του, οδήγησε να ληφθεί η απόφαση να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες για αύριο εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Θέρμο, κάτι που έγινε γνωστό δια στόματος του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε πνευματική συγγένεια με τον άτυχο Θοδωρή.

Στο ίδιο μήκος κύματος η ανάρτηση στο facebook του Διευθυντή του Λυκείου Θέρμου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κωνσταντίνου Μαραγιάννη, ο οποίος έγραψε σχετικά:

«ΤΥΧΑΙΟ;  ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ; 

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 το Γενικό Λύκειο Θέρμου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτο-θέσις, το Γραφείο διακονίας της Ιερά Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας (Γεράσιμος Ρεπάσος) και τη ΛΕΜΑΘ του Θέρμου διοργανώνει εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Θέρμου για τους μαθητές του Λυκείου με τον τίτλο «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι» που στόχο έχει να βελτιώσει τη συμπεριφορά των νέων στο δρόμο κατά την οδήγηση κάθε είδους δικύκλων.
Σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου το απόγευμα ένας νέος άνθρωπος, ένας πρώην μαθητής μας, ο Θεόδωρος Βάρσος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στο δρόμο Θέρμο -Αγρίνιο, οδηγώντας μοτοσυκλέτα, σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη στην οικογένειά του, την κοινωνία του Θέρμου και στη νεολαία που τον αγαπούσε και έχασε ένα νέο, δυναμικό και δημιουργικό μέλος της. Ένα νέο παιδί χάθηκε και ο τόπος μας , η κοινωνία μας, δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει νέους ανθρώπους, νέα παιδιά.
Ένας αβάσταχτος πόνος, κυρίως, για την οικογένειά του που χρειάζεται πολύ δύναμη και κουράγιο να το αντέξει.
Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του εκ μέρους του Συλλόγου των καθηγητών του Λυκείου Θέρμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας, μετά τη σύγκρουση προσέκρουσε σε κάδο με μπάζα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μεταφορά του άτυχου νεαρού στο νοσοκομείο έγινε με δεύτερο ασθενοφόρο, καθώς το πρώτο ξέμεινε μετά από βλάβη στην Παραβόλα! Σε βάρος της 31χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

sinidisi.gr

varsos5

varsos1

varsos2

varsos3

varsos4



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...