Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλτον Τζον για τον πρίγκιπα Χάρι

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλτον Τζον για τον πρίγκιπα Χάρι

Τι είπε ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε…

Μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε ο σερ Έλτον Τζον.

Ο Βρετανός μουσικός ήταν ένας από τους πρώτους που έμαθε ότι ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο διάσημος μουσικός γνωρίζει από μωρά τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, εξαιτίας της στενής φιλίας του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Έλτον Τζον ανέφερε: «Πέρασα λίγο καιρό μαζί του στη Σικελία πέρυσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν το συζήτησε πολύ, αλλά μού είπε: Είμαι ερωτευμένος».

«Και τα δύο αυτά αγόρια μοιάζουν εκστατικά χαρούμενα και αυτό είναι υπέροχο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον (σσ. Χάρι) και ελπίζω ότι η μέρα του γάμου του θα είναι μία θαυμάσια ημέρα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Χάρι, εκείνος απάντησε ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί κάτι.

«Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο»

Ο σερ Έλτον Τζον μίλησε για το πρόβλημα υγείας του πέρυσι, λέγοντας ότι έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο. Δεν το ήξερα αυτό, ήμουν όμως πολύ τυχερός που είχα ένα σπουδαίο επιτελείο γιατρών», ανέφερε. Ο φόβος για τη ζωή του τον έκανε να σκεφτεί ξανά πόσο χρόνο περνούσε με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τους δύο γιους τους

Όσον αφορά τη μητέρα του, που έφυγε προσφάτως από τη ζωή, δήλωσε χαρούμενος που κατάφεραν να συμφιλιωθούν πριν από το θάνατό της.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/318963-Sygklonistikes-apokalypseis-apo-ton-Elton-Tzon-gia-ton-prigkipa-CHari ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...