Συγκλονιστικές εικόνες: Το μαζούτ έφτασε και στην παραλία της Σαρωνίδας

Συγκλονιστικές εικόνες: Το μαζούτ έφτασε και στην παραλία της Σαρωνίδας

Ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες της απορρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό, εντείνονται οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις της οικολογικής καταστροφής.

Ήδη κομμάτια από πίσσα και μαζούτ έφτασαν μέχρι και στην κεντρική παραλία της Σαρωνίδας, που είναι, μέχρι στιγμής, το πιο μακρινό σημείο, στο οποίο έχουν φτάσει οι επιπτώσεις της βύθισης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα notioanatolika, ο δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, υποστηρίζει ότι κανένα πρόβλημα δεν δημιουργούν στο θαλάσσιο περιβάλλον τα συσσωματώματα που εκβράζονται τις τελευταίες ώρες σε παραλίες και του Δήμου Σαρωνικού, όπως στη Σαρωνίδα και στο Μαύρο Λιθάρι.

Ο ίδιος προσθέτει ότι ενημερώθηκε και από το Λιμενικό, στελέχη του οποίου πέταξαν πάνω από όλες τις ακτές της ανατολικής Αττικής, ότι δεν υπάρχει πετρελαιοκηλίδα που να κινείται προς αυτές.

111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301365-Sygklonistikes-eikones-To-mazoyt-ephtase-kai-sten-paralia-tes-Saronidas ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...