Συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου από τον Στέλιο Κούλογλου: Υπάρχει και δεύτερος υπουργός της ΝΔ που μίλησε στο FBI (Βίντεο)

Συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου από τον Στέλιο Κούλογλου: Υπάρχει και δεύτερος υπουργός της ΝΔ που μίλησε στο FBI (Βίντεο)

Συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου από τον Στέλιο Κούλογλου για την υπόθεση Novartis

Σε μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για τoν σκανδαλώδη τρόπο που δρούσε η φαρμακοβιομηχανία Novartis στη χώρα μας, προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «kontra24».

Ο Ευρωβουλευτής αποκάλυψε ότι υπάρχει και δεύτερος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον κ. Σαλμά, ο οποίος ήρθε σε επαφή με το FBI και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους που ερευνούν το σκάνδαλο της Novartis στην Ελλάδα.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος υπουργός είναι ανάμεσα στα 10 πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στη υπόθεση, και αποκαλύφθηκαν από τη δικογραφία.

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής αποκάλυψε ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις για πολιτικά πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «kontra24»:

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/323553-Sygklonistike-apokalypse-sten-ekpompe-toy-Aimilioy-Liatsoy-apo-ton-Stelio-Koylogloy-Yparchei-kai-deyteros-ypoyrgos-tes-ND-poy-milese-sto-FBI ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...