Συγκλονιστική μαρτυρία: Είδαν τον μικρό Μπεν στη Σάμο (Ηχητικό)

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είδαν τον μικρό Μπεν στη Σάμο (Ηχητικό)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 13/05/2016 – 22:12

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είδαν τον μικρό Μπεν στη Σάμο (Ηχητικό)

Τι αποκαλύπτει ο άνδρας που λέει ότι τον αναγνώρισε

Όλο και περισσότερο φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια που θέλουν τον Μπεν Νίνταμ – το 21 μηνών βρέφος που εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 25 χρόνια – να είναι ζωντανός και να βρίσκεται κάπου στη χώρα μας.

Τις φήμες έρχεται να ενισχύσει η συγκλονιστική μαρτυρία ενός άνδρα στη Σάμο, που εμφανίζεται βέβαιος ότι το καλοκαίρι του 1991 είδε  τον μικρό Μπεν μαζί με μια οικογένεια Ρομά.

«Με κάλεσαν να πάω να φτιάξω ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν μπλοκάρει τα φρένα. Ήταν Ρομά και είχαν έρθει από την Κω» δηλώνει ο μάρτυρας που υπογραμμίζει ότι οι αθίγγανοι είχαν μαζί τους ένα ξανθό παιδάκι. 

Όπως λέει, όταν μετά από πολύ καιρό είδε τη φωτογραφία του μικρού Μπεν στην τηλεόραση, κατάλαβε ότι πρόκειται για ίδιο παιδί.

Οι Βρετανοί αστυνομικοί που βρίσκονται από την περασμένη Τρίτη στη χώρα μας προκειμένου να ξανανοίξουν το φάκελο της πολύκροτης ιστορίας στάθηκαν σε αυτή τη μαρτυρία και έψαξαν να βρουν αν υπήρχε καράβι που περνούσε από την Κω και έκανε δρομολόγιο προς Σάμο. Και όντως υπήρχε!

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε γύρω στις 8 το βράδυ της 24ης Ιουλίου 1991.Την άλλη ημέρα, Πέμπτη 25 Ιουλίου 1991 υπήρχε σύμφωνα με τις αναφορές, αδράνεια των αρχών και επικεντρώθηκαν στην ανάκριση των συγγενικών προσώπων του παιδιού με το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι από τους ίδιους.

Μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 1991 υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο (κάθε Παρασκευή) της εταιρείας ΔΑΝΕ που εκτελούσε τη γραμμή ΡΟΔΟΣ – ΚΩΣ – ΣΑΜΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Εστιάζοντας, τώρα, στην κατάθεση-φωτιά του εν λόγω μάρτυρα, σύμφωνα με τον οποίο οι Τσιγγάνοι μικροπωλητές του είπαν πως έρχονται από την Κω, τότε το ενδεχόμενο της απαγωγής του μικρού Μπεν ενισχύεται σημαντικά.

Σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία της έρευνας που παραδόθηκαν στους Αξιωματικούς της Βρετανικής Αστυνομίας, οι οποίοι αναζητούσαν κάποιον «Νίκο» που φέρονταν να «φιλοξενεί» το παιδί όλα αυτά τα χρόνια, τότε το πάζλ «δένει» και μοιάζει αρκετά πιθανό ο μικρός Μπέν πράγματι να πέρασε από την Σάμο…

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία:

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...