Συγκλονιστικό: Μια 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε… απάντηση! (Εικόνες)

16χρονη

Κάθε χρόνο από τότε που έχασε τον πατέρα της το 2010 από ανεύρυσμα στο κεφάλι η
16χρονη Ashlynn Marracino του έστελνε με μπαλόνι μια επιστολή γράφοντας πόσο της λείπει.

Πέρυσι έγινε κάτι συναρπαστικό μιας και η Ashlynn… πήρε απάντηση. Αφού ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα, το μπαλόνι που έστειλε, προσγειώθηκε στα πόδια της Lisa Swisley, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Auburn. Η Swisley συγκινήθηκε πολύ από την απελπισμένη επιστολή της κοπέλας και αποφάσισε να τη βρει.


Ashlynn Marracino

«Απευθύνθηκα στη σελίδα Pay It Forward, στο Facebook και ζήτησα από τους χρήστες να συνεισφέρουν. Όταν είδα το μπαλόνι να προσγειώνεται στα πόδια μου αποφάσισα ότι έπρεπε κάτι να κάνω».

Η Lisa απάντησε στη 16χρονη μέσω μιας σελίδας στο facebook που έχει δημιουργηθεί για χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και δείχνουν καλοσύνη προς τους συνανθρώπους τους, όπως αναφέρει το strange. Η γυναίκα παρακίνησε και άλλους χρήστες να απαντήσουν στη νεαρή κοπέλα και να της συμπαρασταθούν και πράγματι, όπως αργότερα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KCBS, η 16χρονη έλαβε από πολλούς ανθρώπους κάρτες συμπαράστασης και πολλά πακέτα με δώρα.

«Του είπα να μου δείξει ένα σημάδι και νομίζω ότι αυτό που έγινε μου δίδαξε να μην κρατάω κακίες και να συγχωρώ εύκολα» είπε η Ashlynn. «Τη νύχτα πριν πεθάνει ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε και δεν το σήκωσα. Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω» δήλωσε συγκινημένη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...