Συγχαρητήρια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στον Λ. Πετρούνια

Συγχαρητήρια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στον Λ. Πετρούνια

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε για τέταρτη συνεχή φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκφράζει με μηνύματά του ο πολιτικός κόσμος.

«Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα “χρυσή” Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 4ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη αλλά και έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του θεσμού. Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό” εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας .

«Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού επισφραγίζεται με την νέα νίκη του Λευτέρη Πετρούνια», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια… Απλά υποκλινόμαστε! #Glasgow2018», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο.  Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα», ανέφερε σε δήλωσή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συνεχάρη μέσω του Twitter τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

«Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος. Γιατί, ναι, οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου των κρίκων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, συνεχάρη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σημείο. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή, στον προπονητή του και στην ομοσπονδία του» δήλωσε ο κ. Λεβέντης όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του και συμπλήρωσε: «Μπράβο Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους και να σηκώνεις ψηλά την ελληνική σημαία».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/339745-Sygchareteria-tes-politikes-kai-politeiakes-egesias-ston-L-Petroynia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...