Συλλαλητήριο και πορεία στο Μαξίμου από καθηγητές και φοιτητές

Συλλαλητήριο και πορεία στο Μαξίμου από καθηγητές και φοιτητές

Πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, περνώντας απο την Βουλή, πραγματοποιούν αυτην την ώρα ομοσπονδίες καθητητών και νοσηλευτών με την συμμετοχή φοιτητών. Αιτημά τους να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού τόσο στην Υγεία οσο και στην Εκπαίδευση. Νωρίτερα έγινε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια..

Οι διαμαρτυρόμενοι τάσσονται ενάντια στην «πολιτική των μηδενικών διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας- όπως αναφέρουν- των «μονίμων αναπληρωτών».

Οι διαδηλωτές ζητούν προσλήψεις τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην Υγεία. Θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου (11:00 έως 14:00) και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου (14:00 έως 17:00). Επιπλέον, έχει απευθυνθεί κάλεσμα προς τα Δ.Σ των ΕΛΜΕ να συμπληρώσουν το απεργιακό πρόγραμμα κηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας έτσι ώστε να διευκολυνθούν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Σημειώνεται, ότι πραγματοποιείται αντίστοιχη κινητοποίηση της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327006-Syllaleterio-kai-poreia-sto-Maximoy-apo-kathegetes-kai-phoitetes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...