Συλλυπητήριες επιστολές Λουκόπουλου για Ξύκη και Wassili lepanto

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε ο δήμαρχος Ναυτπακτίας Π.Λουκόπουλος σχετικά με τους θανάτους δύο διακεκριμένων συμπολιτών μας που ” έφυγαν από τη ζωή” ,του Ιωάννη Ξύκη και Wassili Lepanto (Λουκόπουλου)

 -H επιστολή συλλυπητηρίων για τον Ιωάννη Ξύκη

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του Ιωάννη Ξύκη.Ο εκλιπών υπήρξε χαρισματική φυσιογνωμία και ένας μεγάλος ευεργέτης της πόλης μας. Ένας φιλόπατρις, ο οποίος δεν θα ξεχασθεί…

Εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας και εμού του ιδίου, επιθυμώ να εκφράσω τους οικείους του τα θερμότατα συλλυπητήρια μου.

Η επιστολή συλλυπητηρίων για τον Wasilli lepanto   

Απεβίωσε στη Γερμανία ο Ναυπάκτιος οικολόγος- ζωγράφος- πολιτικός  Wassili Lepanto. Ο Βασίλης Λουκόπουλος, όπως είναι το πραγματικό όνομα τού μεγάλου ζωγράφου Wassili Lepanto, τιμώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του κράτησε για καλλιτεχνικό  το Lepanto και με αυτό έγινε παγκοσμίως γνωστός. Γεννήθηκε στην Περδικόβρυση της Ορεινής Ναυπακτίας πού τιμητικά την αναφέρει και στο βιογραφικό του.  Αποτέλεσε μια παγκόσμια καλλιτεχνική μορφή, ενώ πρόσφατα δώρισε για τη  δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Ναυπάκτου όλα τα εναπομείναντα έργα ζωγραφικής του.

Ο εκλιπών αποτέλεσε μια παγκόσμια καλλιτεχνική μορφή και η Ναυπακτία έχασε ένα από τα παιδιά της, μια εξέχουσα προσωπικότητα, που τιμούσε τον τόπο του και την καταγωγή του, όπου βρισκόταν.

Εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας και εμού του ιδίου, επιθυμώ να εκφράσω τους οικείους του τα θερμότατα συλλυπητήρια μου.

 

 

 

                                                    

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...