Συνάντηση Θεοδωράκη με τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά στην Ξάνθη

Συνάντηση Θεοδωράκη με τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά στην Ξάνθη
Ο ίδιος διαψεύδει τα σενάρια περί ένταξής της στο ευρωψηφοδέλτιο του «Ποταμιού»
Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε χθες και συνεχίζει και σήμερα ο ιδρυτής του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ακόμη το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας που ανέκυψε με τις ατυχείς επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και την αποβολή της κυρίας Σαμπιχά Σουλειμάν από το ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου είναι «ζεστό».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης που συνοδεύεται από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές κ.κ. Μαρία Δημητρίου και Νίκο Ορφανό, επισκέφθηκε χθες την Ξάνθη. Σήμερα το πρωί στις 11 θα βρίσκεται στην Κομοτηνή, στη Λέσχη Κομοτηναίων και στις 5 το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη. Κατά την διάρκεια της περιοδείας του θα συνομιλήσει με κατοίκους και θα απαντήσει σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος από παλιά έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα των Ρομά συναντήθηκε χθες και με την κυρία Σαμπιχά Σουλειμάν που «κόπηκε» από το ΣΥΡΙΖΑ, στο Δροσερό Ξάνθης.

Ο ίδιος πάντως διαψεύδει τις φήμες περί ένταξης της Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» και να κάνει λόγο για μια φιλική συζήτηση με μια παλιά γνώριμη.

«Ήταν μία φιλική συζήτηση με μια παλιά γνώριμη που επικεντρώθηκε στα προβλήματα του καταυλισμού. Δεν τίθεται θέμα πρότασης για ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...