Συνάντηση Σταθάκη – Γκάμπριελ την Πέμπτη, για την Ανάπτυξη

Τρίτη 28/06/2016 – 17:14Συνάντηση με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, θα έχει την Πέμπτη 30 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης.
Ο κ. Γκάμπριελ, είναι και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας και το θέμα της Ανάπτυξης, αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών.
Με την Ελλάδα, να έχει περάσει σχεδόν όλα τα δύσκολα μέτρα, τώρα είναι ώρα οι Ευρωπαίοι δανειστές, να κάνουν πράξη τα όσα έχουν υποσχεθεί με το μνημόνιο και η Γερμανία, μία από τις μεγαλύτερες αγορές και πρώτη παραγωγός χώρα εντός Ευρώ, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην επιστροφή της ελληνικής Οικονομίας, στε αναπτυξιακού ρυθμούς.
Την Παρασκευή 1η Ιουλίου οι Σταθάκης και Γκάμπριελ, καθώς και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης θα συμμετάσχουν στο Ενεργειακό Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Γερμανικό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας, στο ξενοδοχείο Hilton.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...