Συνάντηση εργασίας των στελεχών του Θ.Παπαθανάση.

Συνάντηση εργασίας με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, για πρώτη φορά στο εκλογικό του κέντρο (Τζαβέλλα  81), είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Θανάσης Παπαθανάσης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού για τις εκλογές του Μαϊου, ενώ δόθηκαν και οι κατευθύνσεις που θα ακολουθηθούν.

Ο κ. Παπαθανάσης  έδωσε τον παλμό στην συνάντηση, εμπνέοντας τους πίστη για την συνέχεια του καθαρού και νικηφόρου προεκλογικού αγώνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε:

«Στόχος της παραταξής μας, είναι να αποτελέσει την λύση στο αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται η Ναυπακτία. Μας αξίζει μια καλύτερη Ναυπακτία, και συστρατεύονται μαζί μας, όλοι εκείνοι οι πολίτες που θέλουν να υπερασπιστούν την πόλη μας, καθώς την βλέπουν να αιωρείται σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Είμαστε εδώ για να χτίσουμε ξανά τα θεμέλια αυτού του δήμου  που κάποιοι τα κατεδάφισαν. Είμαστε εδώ με πρόγραμμα και σχέδιο, που θα κάνουμε πράξη από την επόμενη μέρα, που θα αναλάβουμε τα ηνία αυτού του δήμου. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν, την αποφασιστικότητα μας που πλέον σε συνδυασμό με την ωριμότητα που έχουμε αποκτήσει, αποτελούν τα όπλα για την διεκδίκηση και υλοποίηση καλύτερων συνθηκών σε όλους τους τομείς για τους πολίτες αυτού του τόπου.

Το εγγυώνται η σπουδαία δράση που έχουμε πίσω μας, η γνώση, η θέληση το ήθος μας και η ικανότητά μας

Διεκδικούμε την ψήφο των ενεργών πολιτών, των νέων, των ανθρώπων της εργασίας,  εκείνων που είναι αγανακτισμένοι. Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει ευθύνες που είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε.

Επιμένουμε να θέλουμε να αλλάξουμε τον δήμο μας και θα το κάνουμε πράξη!ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ!».

Τα μέλη  του συνδυασμού εμφανίστηκαν αποφασισμένα να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους για να αλλάξει σελίδα ο δήμος Ναυπακτίας και να ακολουθήσει μια πορεία αντάξια του πολιτισμού, των δυνατοτήτων και της ιστορίας του τόπου.

SYNDYASMOS_02

SYNDYASMOS_03

SYNDYASMOS_04

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...