Συνάντηση με κατοίκους και φορείς του Τρικόρφου Ναυπακτίας είχε ο κ. Ντ. Τσουκαλάς.

Χθες βράδυ στο Τ.Δ. Τρίκορφου πραγματοποίησα ενημερωτική συνάντηση στην οποία συμμετείχαν το 3μελές Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος, το ΔΣ του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Ο. Χάλκειας και το συμβούλιο του ΤΟΕΒ, τους οποίους και ειλικρινά ευχαριστώ για την παρουσία τους εκεί και την ωραία και εποικοδομητική συζήτηση.

Στόχος μου να ακούσω από τους φορείς της περιοχής τα θέματα που τους απασχολούν και να ενημερωθώ για την πορεία τους, μια και είναι γνωστή η ευαισθησία μου για το Τρίκορφο, την οποία έχω και εμπράκτως εκφράσει με επανειλημμένες παρεμβάσεις μου, που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση σημαντικών για την περιοχή θεμάτων. Και φυσικά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για Δήμαρχος Ναυπακτίας, αυτή η ενημέρωση είναι πιο αναλυτική και συστηματική, μια και είμαστε στη φάση της διαμόρφωσης των προτάσεων μας προς την τοπική κοινωνία.
Αυτό που για πολλοστή φορά διαπίστωσα (το συναντώ παντού στα πλαίσια των συναντήσεων που κάνω τον τελευταίο καιρό) είναι η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, για την περιοχή και τα προβλήματα που την απασχολούν. Δική μου δέσμευση προς τους κατοίκους της περιοχής, είναι πως αυτό μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αλλάξει!!! Και αν μη τι άλλο η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά πως ο Ντίνος Τσουκαλάς είναι ένας άνθρωπος που το λόγο του τον τιμά!!!

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου κ. Ντίνου Τσουκαλά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...