Συνάντηση φορέων με δημοτική κοινότητα Ναυπάκτου για τις εκδηλώσεις της ναυμαχίας της Ναυπάκτου.(βίντεο)

Δ.Σιούντας (σκην.εκδήλωσης): Προσεχτικός σχεδιασμός με διάρκεια η επιτυχία της εκδήλωσης !!!

Σε καλό κλίμα συνεργασίας και διάθεσης πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Ξενία η συνάντηση φορέων και πολιτιστικών συλλόγων με τη δημοτική κοινότητα Ναυπάκτου με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό δράσεων,την ανάπτυξη του εθελοντισμού για τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Για την ανάγκη να συστρατευθούν όσο περισσότεροι εθελοντές έκανε λόγο ο εμπνευστής της σκηνοθετικής βραδιάς,σκηνοθέτης Δ.Σιούντας.Ο άνθρωπος που θα έχει την γενική επιμέλεια όλης της βραδιάς.

Ο κ.Δ.Σιούντας μίλησε για εκπλήξεις που περιμένουν να δουν οι επισκέπτες,ενώ τόνισε την ανάγκη να πλαισιωθεί το όλο εγχείρημα με όσο περισσότερο κόσμο εθελοντών γίνεται.”Κάτι τέτοιο είπε θα μας γεμίσει μεγάλη δύναμη”

Το σίγουρο είναι ότι φέτος θα δούμε καινούργια πράγματα,για τα οποία όμως οι υπεύθυνοι για την ώρα δεν θέλησαν να αποκαλύψουν.

Επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί με τους εθελοντές και με όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν την ερχόμενη Δευτέρα στον πολυχώρο “Παλαιά σφαγεία” στο Γρίμποβο στις 19.00 το απόγευμα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...