Συνέδριο επιπεδιστών – “Απέδειξαν” ότι η γη είναι επίπεδη και ότι η Αυστραλία δεν υπάρχει

Συνέδριο επιπεδιστών – “Απέδειξαν” ότι η γη είναι επίπεδη και ότι η Αυστραλία δεν υπάρχει

Ανά καιρούς συναντάμε στο διαδίκτυο διάφορα τρελλά και περίεργα πράγματα. Κανένα όμως δεν είναι σαν το παρακάτω. Σε ένα συνέδριο που έγινε στο Μπέρμινγκχαμ, και οργανώθηκε από την ομάδα των επιπεδιστών, ακούστηκαν οι πιο απίστευτες θεωρίες.

Τι είναι όμως οι επιπεδιστές;

Επιπεδιστές ή Flat earthers είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, και πως όλα όσα λέγονται περί σφαιρικής γης είναι ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας. Ναι, υπάρχουν και αυτοί, και μάλιστα μέλη τους υπάρχουν ακόμα και στην Ελλάδα….
Περισσότεροι από 200 επιπεδιστές συγκεντρώθηκαν στο Βρετανική πόλη, για να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι η γη είναι επίπεδη. Μάλιστα κατέφτασαν από όλον τον κόσμο. (All around the world, όπως αναφέρουν συχνά, χωρίς να σκέφτονται την ειρωνεία αυτής της έκφρασης).

Για να καταφέρουν να υποστηρίξουν κάποια θεωρία τους χρειάζονται πολλές άλλες θεωρίες, ακόμα πιο περίεργες, και ο τρόπος που τις υποστηρίζουν είναι απίθανος. Το να πεις ότι η γη είναι ένας επίπεδος κύκλος, και όχι σφαίρα, χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να προσπαθήσεις να το αποδείξεις.

Για παράδειγμα, πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο τοίχος γύρω από τη γη, για να μην πέφτουμε στο κενό, ενώ επίσης πιστεύουν ότι οι εκτοξεύσεις πυραύλων προς το διάστημα είναι όλες απάτη, καθώς τις κινηματογραφούν με ανάποδη φορά.

Σε αυτό το συνέδριο ένας ομιλητής ξεπέρασε κάθε άλλον, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα ζούμε σε έναν κόσμο παρόμοιο με το γνωστό παλιό παιχνίδι Pac Man, ενώ ένας άλλος ομιλητής «απέδειξε» ότι η βαρύτητα στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, και είναι ψέματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντέιβιντ Μαρς, όπως αναφέρεται στον the Telegraph «η έρευνά μου μόλις κατέστρεψε την κοσμολογία του Big Bang. Υποστηρίζει ότι η βαρύτητα δεν υπάρχει και η μόνη πραγματική δύναμη στη φύση είναι ο ηλεκτρομαγνητισμός».
Με λίγα λόγια, ο εν λόγω «επιστήμονας» υποστηρίζει ότι το μοναδικό πράγμα που μας κρατάει στη γη και δεν πετάμε στο διάστημα είναι οι… μαγνήτες.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Μαρς στο συνέδριο, από τον κήπο του σπιτιού του χρησιμοποίησε μία κάμερα και μία εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, ώστε να παρακολουθήσει την κίνηση του φεγγαριού στον ουρανό, και κατέρριψε τους νόμους των πλανητικών κινήσεων.

Ένας άλλος επιπεδιστής, ο Ντάρεν Νέσμπιτ εξήγησε ότι υπάρχει ένα τοίχος γύρω από τη γη, αλλά δεν το συναντάμε στα ταξίδια μας εξαιτίας του φαινομένου του… pac man, του γνωστού παιχνιδιού.

Όπως είπε ο ίδιος, «γνωρίζουμε ότι κάποιος μπορεί να ταξιδεύει από την ανατολή προς τη δύση ασταμάτητα. Αυτό είναι πραγματικότητα. Μία λογική εξήγηση για αυτούς που σκέφτονται ελεύθερα είναι ότι ο χωροχρόνος διπλώνεται κυκλικά, με αποτέλεσμα να συμβαίνει το φαινόμενο του Pac Man. Με λίγα λόγια, στο τέλος της γης ο χωροχρόνος τελειώνει, αλλά αντί να πέφτουμε στο κενό τοποθετούμαστε στην ακριβώς απέναντι πλευρά, όπως συμβαίνει και στο Pac Man ή στα φαντασματάκια του παιχνιδιού, που μπαίνουν από το δεξί μέρος της οθόνης και βγαίνουν από το αριστερό.

Άλλη μία θεωρία που αναδύθηκε ξανά, είναι ότι η Αυστραλία… δεν υπάρχει, και ότι όλα είναι θεωρία συνωμοσίας. Μάλιστα τονίζουν ότι οι Αυστραλοί που βλέπουμε είτε είναι ηθοποιοί που υποκρίνονται τους Αυστραλούς ή είναι χαρακτήρες φτιαγμένοι στους υπολογιστές. Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιπεδιστές, όλοι οι ηγέτες του κόσμου συνωμοτούν ώστε να καλύψουν το γεγονός ότι η Αυστραλία είναι κάτι το…. κατασκευασμένο.

Σύμφωνα με τους επιπεδιστές, στο παιχνίδι μπαίνουν και οι πιλότοι των επιβατικών αεροπλάνων. Όταν μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο για την Αυστραλία, στην πραγματικότητα σε πάνε σε κάποια κοντινά νησιά ή κάπου στα νότια της Αφρικής, όπου υπάρχει ένας τροποποιημένος χώρος και ηθοποιοί ή οποίοι υποκρίνονται τους Αυστραλούς.

Αυστραλία

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/342496-Synedrio-epipediston-Apedeixan-oti-e-ge-einai-epipede-kai-oti-e-Aystralia-den-yparchei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...