«Συνέλθετε και αλλάξτε μυαλά» – Τραβάει… αυτιά η διοίκηση του Ολυμπιακού

«Συνέλθετε και αλλάξτε μυαλά» – Τραβάει… αυτιά η διοίκηση του Ολυμπιακού

Μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, προέκυψε η είδηση πως «τελείωσαν» οι Στέφανος Καπίνο, Μεχντί Καρσελά, Χρβόγε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ. 

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα με τη Γιουβέντους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε για να επιθεωρήσει τους νέους χώρους που δημιουργήθηκαν για την πρώτη ομάδα του συλλόγου αλλά και για την ομάδα Νέων, όμως στη συνέχεια έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και ζήτησε οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στη «Γηραιά Κυρία». 

Άλλωστε και οι υπόλοιποι παράγοντες της ΠΑΕ έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας: «Συνέλθετε και αλλάξτε μυαλά, κοιτάξτε να πάρετε το πρωτάθλημα». 

Μάλιστα, εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι επόμενοι που θα κάνουν… γκριμάτσες, θα δυσφορήσουν ή θα γκρινιάξουν θα ακολουθήσουν τους «4». 

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαρινάκης και οι συνεργάτες του στηρίζουν απόλυτα τον Τάκη Λεμονή, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται σε διάφορα Μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. 

Η κίνηση αυτή, μάλιστα, δείχνει ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου εμπιστεύεται τον Έλληνα τεχνικό, σέβεται τη δουλειά του και θέλησε να δείξει πως κανείς δεν μπορεί να έχει παραπάνω το «εγώ» από το «εμείς» που προσπαθεί τόσο καιρό να μεταδώσει ο Λεμονής.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312411-Synelthete-kai-allaxte-myala-Trabaei-aytia-e-dioikese-toy-Olympiakoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...