Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα – Αναφορές για πυροβολισμούς (Βίντεο & Εικόνες))

Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα – Αναφορές για πυροβολισμούς (Βίντεο & Εικόνες))

emporiko

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Συναγερμός έχει σημάνει σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην περιοχή.

Το Crabtree Valley Mall στην πόλη Raleigh έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, η οποία -σύμφωνα με το RussiaToday- επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς, ενώ κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει από το εμπορικό κέντρο.

Κάποιοι είχαν πέσει στο πάτωμα, κάνοντας τους νεκρούς και μόλις ακούστηκε η έκκληση από την αστυνομία να εκκενώσουν το χώρο, σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν.

Όπως αναφέρεται από πηγές της αστυνομίας, ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός και αμέσως μετά επικράτησε πανικός, καθώς άπαντες άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του εμπορικού κέντρου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την επιχείρηση και τον αποκλεισμό της περιοχής, δεν επιβεβαίωσε ωστόσο ότι όντως υπήρξε πυροβολισμός.

Σύμφωνα με αναφορές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το εστιατόριο του εμπορικού κέντρου. Ωστόσο, οι τραυματισμοί που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα είναι ελαφροί και προκλήθηκαν από τον πανικό που ακολούθησε.

Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο

Εκκενώθηκε πριν από λίγο το εμπορικό κέντρο Crabtree Valley Mall στην πόλη Raleigh από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, αλλά μόνο για τραυματίες με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες εντός του εμπορικού κέντρου στη Βόρεια Καρολίνα

 

Άτομα που βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο την ώρα του περιστατικού ανέφεραν στο Twitter ότι άκουσαν τους πυροβολισμούς και ότι κρύβονται, καθώς φοβούνται για τη ζωή τους.

 

Στιγμές πανικού κατέγραψε με το κινητό της μία γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο Crabtree Valley Mall στη Βόρεια Καρολίνα.

Στο βίντεο βλέπουμε τον κόσμο να βγαίνει τρομοκρατημένος από την έξοδο του εμπορικού κέντρου, ενώ ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...