Συναγερμός στη Γαλλία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Μασσαλίας λόγω ύποπτου πακέτου

Τρίτη 05/07/2016 – 14:04ΜασσαλίαΣυναγερμό στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας προκάλεσε ο εντοπισμός ενός ύποπτου πακέτου. Αμέσως εκκενώθηκε το αεροδρόμιο ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή!
Με το Euro 2016 στη Γαλλία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το παιχνίδι “τελικός” ανάμεσα στην οικοδέσποινα και τη Γερμανία (για τον ημιτελικό της διοργάνωσης) θα διεξάγεται την Πέμπη (07.07.2016) στην πόλη, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια. Άλλωστε, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Το μεσημέρι της Τρίτης (05.07.2016) σήμανε συναγερμός όταν στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας εντοπίστηκε ένα ύποπτο πακέτο. Άμεσα δόθηκε εντολή να γίνει εκκένωση του αεροδρομίου και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το χώρο. Φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter δείχνει κόσμο έξω από το αεροδρόμιο και αστυνομικούς στην είσοδο.
1
Το αεροδρόμιο της Μασσαλίας βρίσκεται 27 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Είναι το πέμπτο πολυσύχναστο αεροδρόμιο σε επιβατική κίνηση της Γαλλίας και το τρίτο σε εμπορική κίνηση.
1
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...