Συναγερμός στον Ιππόδρομο λόγω… της «ψησταριάς» της Φιλίππου Ενώσεως

Συναγερμός στον Ιππόδρομο λόγω… της «ψησταριάς» της Φιλίππου Ενώσεως

Διεθνής ξεφτίλα μπροστά στα μέλη της Ομοσπονδίας Ιπποδρομιών Ευρώπης και Μεσογειακών Χωρών (EMHF)

Απίθανες καταστάσεις έζησαν δεκάδες οικογένειες που επισκέφθηκαν το Σάββατο τις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου, για να συμμετέχουν στην ανοικτή εκδήλωση “FAMILY DAY” που διοργάνωσε η Ιπποδρομίες ΑΕ ενόψει της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης, αλλά και της παρουσίας της Ομοσπονδίας Ιπποδρομιών Ευρώπης και Μεσογειακών Χωρών (EMHF) στο Μαρκόπουλο.
Τι είχε συμβεί;
Ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός πυρανίχνευσης του κτιρίου, γιατί η διοίκηση της ΦΕΕ αποφάσισε να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου σε «ψησταριά»!
Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΦΕΕ θέλησε να παραθέσει γεύμα στα μέλη της EMHF που επισκέφθηκαν τον ελληνικό ιππόδρομο.
Αντί όμως να τους δεξιωθεί στο σύγχρονο εστιατόριο που έχει αναπτύξει η Ιπποδρομίες ΑΕ, θεώρησε σκόπιμο να στήσει (με ποιον συνεννοήθηκε άραγε;) τη δική της κουζίνα πάνω σε γραφεία και μπαλκόνια.
Για τις παρασκευές χρησιμοποιούνταν φιάλες υγραερίου, ενώ και οι συνθήκες για την προετοιμασία των γευμάτων στους συγκεκριμένους χώρους ήταν επιεικώς ανεπαρκείς. Στην πορεία των προετοιμασιών, προκλήθηκε καπνός (προφανώς από φωτιά από τη χρήση υγραερίου…) και σήμανε ο συναγερμός πυρανίχνευσης!
Και μαζί του σήμανε και αναστάτωση στα δεκάδες μικρά παιδιά και τους γονείς τους, που είχαν επιλέξει να περάσουν το πρωινό τους στον ιππόδρομο, διασκεδάζοντας με τις πολλές δωρεάν δραστηριότητες που είχαν  προγραμματιστεί.
Έτσι, πολλές οικογένειες αναγκάστηκαν να φύγουν άμεσα από το χώρο και οι εκπρόσωποι της EMHF έμειναν να κοιτάζουν απορημένοι τι συνέβη…
Όλα αυτά προκάλεσαν σφοδρή αντίδραση από την πλευρά της Ιπποδρομίες ΑΕ, με σκληρή επιστολή που έστειλε στη διοίκηση της ΦΕΕ, με την οποία καταγγέλλει επικίνδυνες συμπεριφορές, σημαντικές παρανομίες και αθέτηση της συμφωνίας για την δωρεάν παραχώρηση χώρων γραφείων στη ΦΕΕ.  
 
Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την «ψησταριά» της ΦΕΕ:

111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/329618-Synagermos-ston-Ippodromo-logo-tes-psestarias-tes-PHilippoy-Enoseos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...