Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Πάτρα για κλοπές

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (23-6-2015) το απόγευμα στη Πάτρα, από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο άνδρες και συγκεκριμένα ένας 43χρονος ημεδαπός και  ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για  τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράνομης παραμονής στη Χώρα.

Στη πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στο Ρίο, ο 43χρονος αφαίρεσε ένα μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ενώ κατέσχεσαν και το μοτοποδήλατο που είχε αφαιρέσει.

Επίσης στη κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στη περιοχή του Ρίου, καθώς και ένα κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Πάτρα ο 23χρονος αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού και τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  πραγματοποίησαν άμεσες αναζητήσεις  με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στη Πάτρα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 23χρονου προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενώ τα δίκυκλα και το ραδιόφωνο κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...