Συνελήφθησαν δύο 28χρονοι, μέλη σπείρας στην Κομοτηνή – Εισήγαγαν ηρωίνη από την Τουρκία

Συνελήφθησαν δύο 28χρονοι, μέλη σπείρας στην Κομοτηνή – Εισήγαγαν ηρωίνη από την Τουρκία

Δύο 28χρονοι που εισήγαγαν ναρκωτικά από την Τουρκία στην Ελλάδα συνελήφθησαν σε παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, μέλη σπείρας , οι οποίοι με τη χρήση πλαστικής βάρκας εισήγαγαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1.029 γραμμαρίων και ακολούθως κινούμενοι πεζή την μετέφεραν στην ενδοχώρα.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν χτες στο μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, στην οποία συνέδραμαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εισάγει από την Τουρκία στη χώρα μας ποσότητες ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη τους οι δράστες αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να την αποφύγουν. Κατασχέθηκαν η συσκευασία ηρωίνης , η πλαστική βάρκα και τα κουπιά της καθώς και μια τρόμπα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/340693-Synelephthesan-dyo-28chronoi-mele-speiras-sten-Komotene-Eisegagan-eroine-apo-ten-Toyrkia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...