Συνελήφθησαν τέσσερις ακόμα αλλοδαποί για λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

Συνελήφθησαν προχθές (11-7-2014) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, δυο Πακιστανοί ηλικίας 30 και 29 ετών ένας 45χρονος Ιρακινός και ένας 34χρονος Αφγανός σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής λαθραίων τσιγάρων.

 

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους εντόπισαν τον 29χρονο Πακιστανό να πωλεί τρία πακέτα λαθραίων τσιγάρων στον 45χρονο Ιρακινό.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι ο 29χρονος διακινούσε λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία πωλούσε έναντι του χρηματικού ποσού του 1,5 ευρώ το καθένα.

 

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 29χρονου στην Πάτρα εντόπισαν τους άλλους δυο συλληφθέντες ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 890 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...