Συνελήφθη 29χρονος για την βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο

Συνελήφθη 29χρονος για την βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο

Συμβαίνει τώρα:

Σήμερα πρωινές ώρες, συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Αθήνα, 29χρονος ημεδαπός, σχετικά με την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων – βομβών, τον Μάρτιο του 2017.

Πρόκειται για Ελληνα ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος του ειδικού εφέτη ανακριτή, σχετικά με την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων τον Μάρτιο του 2017, με διάφορους αποδέκτες στην ΕΕ, αλλά και στις 25 Μαΐου με αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδήμος είχε ανοίξει το δέμα-βόμβα στο όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος νοίκιαζε σπίτι κοντά στην πλατεία Αττικής, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί για επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Φέρεται, δε, να είχε σχέσεις με άτομα που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε τρία ακόμη σπίτια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έχει ταυτοποιηθεί DNA από το γενετικό υλικό που είχε εντοπιστεί στον ακέραιο τρομο-φάκελο που βρήκαν οι γερμανικές αρχές, με αποδέκτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/307254-Symbainei-tora-Synelephthe-atomo-gia-ten-vomva-ston-Loyka- ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...