Συνεργασία ΣΕΒ και Γ.Γ. Εμπορίου για την προστασία του καταναλωτή

Συνεργασία ΣΕΒ και Γ.Γ. Εμπορίου για την προστασία του καταναλωτή

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 22/04/2016 – 16:08

ΣΕΒ

Σημαντική συνάντηση για θέματα προστασίας καταναλωτή πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου μεταξύ του Γεν. Γραμμ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή,  Αντώνη Παπαδεράκη και αντιπροσωπίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), αποτελούμενη από τον αντιπροέδρο του ΣΕΒ Ιωάννη Γιώτη και του Γιώργου Ναθαναήλ, συντονιστή του Τομέα Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Συνδέσμου.

Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν δρομολόγηση από κοινού δράσεων σχετικών με την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τονίστηκε η σημασία της δράσης των επιχειρήσεων για την προστασία και ικανοποίηση του καταναλωτή και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της σχετικής νομοθεσίας.

Ο ΣΕΒ επικεντρώθηκε στη σημασία που αποδίδουν τα μέλη του στην ικανοποίηση και στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος για τα ζητήματα αυτά.

Όπως τονίζεται σε σχετιή ανακοίνωση, η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ανέδειξε τη διάθεση συνεργασίας αμφότερων για την προώθηση των παραπάνω θεμάτων, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα από σύσταση ομάδας εργασίας, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι της ΓΓΕΠΚ  και του ΣΕΒ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...