Συνεχίζεται ο μαραθώνιος της διαπραγμάτευσης

Τσακαλώτος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ                                                                  

Συνεχίζεται σήμερα ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων των θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης, με στόχο το κλείσιμο όλων των εκκρεμών ζητημάτων της α’ αξιολόγησης και την – όσο το δυνατόν – καλύτερη προετοιμασία, εν όψει της β’ αξιολόγησης.

Οι επαφές των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί, με τους κ.κ. Τσακαλώτο και Σταθάκη να συναντούν πρώτοι τους εκπροσώπους του «κουαρτέτου». Στο επίκεντρο θα βρεθεί η αναπτυξιακή στρατηγική.

Τη σκυτάλη παίρνουν στις 10.00, οι κ.κ. Χουλιαράκης και Φωτίου, οι οποίοι θα θέσουν ζητήματα δημοσίων δαπανών και κοινωνικής πρόνοιας.

Στις 11.00, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Τρύφωνας Αλεξιάδης και Γιώργος Πιτσιλής θα περάσουν το «κατώφλι» του κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, προσθέτοντας στην «ατζέντα» των διαβουλεύσεων τόσο το ζήτημα της ανεξαρτησίας της αρχής δημοσίων εσόδων, όσο και το ζήτημα της φορολογικής μεταρρύθμισης.

Στις 12.30 θα ακολουθήσει η κρίσιμη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά με τον κ. Κατρούγκαλο, ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τους κ.κ. Βερναρδάκη και Χουλιαράκη, οι οποίοι θα θέσουν το ζήτημα της μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης.

Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα βρίσκονται στην Αθήνα έως και την Παρασκευή.

 

Διαβάστε επίσης:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...