Συνεχίζονται οι επαφές του Απ. Κατσιφάρα με αγρότες και υπαλλήλους στην Π.Ε. Ηλείας

Με παραγωγικούς φορείς και υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος βρέθηκε στον Πύργο χθες το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τόσο τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, όσο και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους.

Αρχικά, ο κ. Κατσιφάρας συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας – Ολυμπίας και τον πρόεδρο Γεράσιμο Καλλιμώρο, με τον οποίο και συζήτησε για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, ποια ακριβώς είναι τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και κυρίως για τον προγραμματισμό του συνδυασμού και για τη νέα θητεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσον αφορά την συνδρομή της στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση.

«Η Περιφέρεια έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος μέσα από στρατηγικούς στόχους για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και της αγροτικής παραγωγής με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, πρώιμα κηπευτικά, νέες καλλιέργειες, καλύτερη ποιότητα, ενίσχυση της εξωστρέφειας, όπως επίσης και στην προετοιμασία που έχει γίνει για ένταξη στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των αρδευτικών δικτύων» υπογράμμισε ο Απ. Κατσιφάρας, ενώ αναφορά έγινε και στην πάγια θέση της Περιφέρειας αλλά και του ίδιου, σχετικά με το ζήτημα της ολοκλήρωσης της Ολυμπίας Οδού στο σύνολο της και ιδίως το τμήμα της Πατρών – Πύργου.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης μαζί με τον κ. Γεωργιόπουλο και το κλιμάκιο των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων μετέβησαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και σε υπηρεσίες του Δήμου Πύργου, όπου και συζήτησαν με τους υπαλλήλους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

2014-05-12 11-58-40

2014-05-12 13-08-49

2014-05-12 12-37-31



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...