Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές σε κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

 

Τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, συζητούν κατά τις καθημερινές τους επαφές με τους πολίτες, τόσο ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, όσο και οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο κ. Αλεξόπουλος, μαζί με κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων, βρέθηκαν στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Νικόλαο Σπάτων, ενώ χθες το πρωί παρέστη στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Ηρώων και Ευεργετών της Βορείου Ηπείρου στην ομώνυμη πλατεία στην Πάτρα.

Παράλληλα, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, συμμετείχε στην σημαντικότατη συνάντηση που έγινε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαικής, στα γραφεία του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, για το μέλλον των «κοκκινόμαυρων» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, το κλιμάκιο του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» μαζί με τον κ. Αλεξόπουλο, βρέθηκε χθες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βασιλικού, Φαρρών, Ισώματος, Χαλανδρίτσας, Δαφνούλας και Σταροχωρίου.

Κατά την παραμονή τους εκεί, συζήτησαν με τους πολίτες για τα έργα που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και για τον σχεδιασμό που έχει γίνει εκ μέρους της παράταξης, κυρίως όσον αφορά την ενίσχυση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, την ανάπτυξη του τουρισμού και την καταπολέμηση της ανεργίας, ζητήματα ιδιαίτερα μείζονα για την περιοχή μας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...