Συνεχίζουν να ψάχνουν γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Συνεχίζουν να ψάχνουν γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι” έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να κάνουν δικό τους έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις στην περιφέρεια. Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία του Σάσα Τζόρτζεβιτς, να αποκτηθεί ένας ακόμα γκαρντ, που θα δώσει «ανάσες» στους Δημήτρη Διαμαντίδη, Νικ Καλάθη, Τζέιμς Φελντέιν, την ώρα που ο Νίκος Παππάς θα βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό του και ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα περνάει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Μέσα στις πολλές περιπτώσεις που «έψαξε» ο Παναθηναϊκός ήταν και εκείνη του Μαρκίζ Χέινς της Σάσαρι. Ο 29χρονος γκαρντ αναμένεται να… αποχαιρετήσει την Euroleague, καθώς η ομάδα του δεν θα προκριθεί στο Top 16 (ρεκόρ 0-9). Ωστόσο, ο Χέινς δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την ιταλική ομάδα.

Στη Σάσαρι έγινε αλλαγή… τιμονιέρη πριν από λίγες μέρες, με τον Μάρκο Καλβάνι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία αντί του Ρομέο Σακέτι. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Χέινς θέλει να μείνει στη Σάσαρι και να κάνει μαζί με την ομάδα ένα… restart στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και αν ήθελε ο Χέινς να φύγει από τη Σάσαρι, τότε η ομάδα θα αξίωνε ένα μεγάλο ποσό για να τον αποδεσμεύσει και ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόθυμος να μπει σε τέτοιες διαδικασίες!

Πηγή: Ο Φίλαθλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...