Συνεχίστηκε η κατάρα για την Αγγλία – Ιστορική νίκη για την Ουαλία!

bbb

Εκεί που όλα έδειχναν οτι η Αγγλία θα κάνει ποδαρικό με το δεξί για πρώτη φορά σε Euro και θα κερδίσει, ήρθε ο Βασίλι Μπερεζούτσκι να τη σοκάρει και να την ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κάνοντας το τελικό 1-1. Η Αγγλία ήταν καλύτερη , έπαιξε εξαιρετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχε πολλές ευκαιρίες , δοκάρι , αλλά δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για ένατη φορά σε πρεμιέρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

sssssvvvv

Το σκόρ άνοιξε στο 73′ με φάουλ – κεραυνό ο Ντάιερ και ισοφάρισε με παλικαρίσιο τρόπο και δύσκολη κεφαλιά ο αρχηγός της Ρωσίας Βασίλι Μπερεζούτσκι στο 92′ . Καλή εικόνα για τους Άγγλους που έχουν πολλά να δώσουν σ’αυτή τη διοργάνωση, ήταν άτυχοι σήμερα..αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με τους Ρώσους να μην τα παρατάνε και να δείχνουν μεγάλη μαχητικότητα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ccccc

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

Αγγλία (Ρόι Χότζον): Χαρτ, Γουόκερ, Ροζ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Στέρλινγκ (87’ Μίλνερ), Λαλάνα, Κέιν, Ρούνεϊ (78’ Γουίλσιρ), Ντάιερ, Άλι.

Ρωσία (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Νοϊστάντερ (80’ Γκλουσακόφ), Σατόφ, Γκολόβιν (77’ Σιρόκοφ), Κοκόριν, Σμολόφ (85’ Μαμάεφ), Τζιούμπα.

http://www.youtube.com/watch?v=T1bUoIUULEQ

 

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ουαλία στο πρώτο της παιχνίδι σε Euro, πήρε τη μεγάλη νίκη απέναντι στην επίσης πρώτη φορά συμμετέχουσα σε Euro, Σλοβακία που έδειξε πολύ καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά αλλά ηττήθηκε με 2-1 απ΄τους εντυπωσιακούς Ουαλούς με τον Γκάρεθ Μπέιλ να ανοίγει το σκόρ με ωραίο φάουλ στο 10ο λεπτό , και τον Ρόμπσον Κανού στις καθυστερήσεις του αγώνα, να δίνει τη νίκη στη σταχτοπούτα του θεσμού Ουαλία όπως παράλληλα και πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

aaaaa mbmb

Για τους Σλοβάκους είχε ισοφαρίσει ο Ντούντα στο 61′ , ένα γκόλ που προήλθε από κούρσα και ασίστ του Μάκ που αγωνίστηκε βασικός. Πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες σ’ένα μάτς με τρελό ρυθμό κατά διαστήματα και την Σλοβακία να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του Νέμεκ σταμάτησε στο δοκάρι.

ggg

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

Ουαλία (Κρις Κόλμαν, 3-5-2): Γουόρντ – Ντέιβις, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Τσέστερ – Γκάντερ, Τέιλορ, Άλεν, Ράμσεϊ, Έντουαρντς (69’ Λέντλεϊ) – Μπέιλ, Τζόναθαν Γουίλιαμς (71’ Ρόμπσον-Κανού).

Σλοβακία (Γιαν Κόζακ, 4-3-3): Κόζατσικ – Πεκαρίκ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Σβέντο – Χροσόφσκι (60’ Ντούντα), Χάμσικ, Κούτσκα – Μακ, Βάις (83’ Στοχ), Ντούρις (59’ Νέμεκ).

http://www.youtube.com/watch?v=5zkdwjm3xBU

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ :

  1. Oυαλία 3    2-1
  2. Αγγλια  1    1-1
  3. Ρωσία  1     1-1
  4. Σλοβακία 0  1-2

Επόμενη αγωνιστική (2η) :

Ρωσία-Σλοβακία (15/6, στις 16:00)
Αγγλία-Ουαλία (16/6, στις 16:00)

 

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...