Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα
Συννεφιασμένο θα είναι το τοπίο σε όλη σχεδόν τη χώρα την Τρίτη, ενώ, σε αρκετές περιοχές η ορατότητα θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της ομίχλης. 

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα:

Αττική

Αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Το πρωί οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν προσοχή, καθώς η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το πρωί και αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείξει 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα. 

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές. Από το βράδυ υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Προβλέπονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, αλλά και τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένονται σήμερα σε Κρήτη και Κυκλάδες. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις θα έχουν σήμερα τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Απαιτείται προσοχή το πρωί, λόγω περιορισμένης ορατότητας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Τετάρτη

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα «δώσουν» τοπικές βροχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά και το Αίγιο, κυρίως τις πρωινές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τα καιρικά φαινόμενα ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...