Συνομιλίες Τσίπρα και Καραμανλή επιβεβαιώνει και ο Αντώναρος

Συνομιλίες Τσίπρα και Καραμανλή επιβεβαιώνει και ο Αντώναρος

«Ζητάς τη γνώμη εκείνου που εκτιμάς» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή

«Θεωρείτε απίθανο να πάρει ο νυν πρωθυπουργός έναν πιο έμπειρο πολικό; Ζητάς τη γνώμη εκείνου που εκτιμάς». Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Ευάγγελος Αντώναρος σε σημερινή του συνέντευξη στον Focus FM όταν ερωτήθηκε αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Καραμανλή κατά την 17ωρη διαπραγμάτευση του Ιουλίου.

Ο κ. Αντώναρος συμπλήρωσε πως ο κ. Καραμανλής «δεν είναι ο άνθρωπος που δίνει οδηγίες, αλλά ποτέ δεν θα αρνηθεί να μιλήσει με κάποιον που ζητά τη γνώμη του και ειδικά όταν ο τότε πρόεδρος της ΝΔ αρνιόταν να πει καλημέρα στον κ. Τσίπρα, πράγμα, που θεωρώ ως μη συμβατό με τον πολιτικό πολιτισμό της ΝΔ. Άλλωστε ο τότε πρόεδρος του κόμματος δνε παίζει πλέον κανένα ρόλο στα κομματικά πράγματα της Νέας Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς γιατί ο Κώστας Καραμανλής δεν παίρνει το λόγο μέσα στο κοινοβούλιο, ο κ. Αντώναρος απάντησε,συμφωνα με το protothema.gr ότι «δεν μιλάει στη βουλή γιατί δεν θέλει να “καπελώσει” τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», ενώ χαρακτήρισε «πράσινα άλογα τα περί στήριξης Καραμανλή της ιδέας για οικουμενική κυβέρνηση».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...