Συντάξεις Ιανουαρίου 2018: Πριν από τα Χριστούγεννα η καταβολή

Συντάξεις Ιανουαρίου 2018: Πριν από τα Χριστούγεννα η καταβολή

Αν και είναι ακόμη νωρίς, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη στον προγραμματισμό τους να πληρώσουν, όπως και την περσινή χρονιά, πριν τα Χριστούγεννα τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάξεις θα καταβληθούν στις 19 Δεκεμβρίου για τους δικαιούχους από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ και στις 21 Δεκεμβρίου για το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στο μεταξύ από τις 29 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Δεκεμβρίου 2017 στους συνταξιούχους των ασφαλιστικών Ταμείων και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα πληρώσουν τους συνταξιούχους τους την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Το ΕΤΕΑ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 04 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.

Όλα τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας, θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 29 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/309259-Syntaxeis-Ianoyarioy-2018-Prin-apo-ta-CHristoygenna-e-katabole ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...