Συνταγή αυτοκτονίας

Συνταγή αυτοκτονίας

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη παραπέμπουν στον αλήστου μνήμης Πολ Τόμσεν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στον δικτάτορα Πινοσέτ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για συνταγή εκλογικής αυτοκτονίας με δεδομένο ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. διαρρηγνύει τις σχέσεις του με τους εργαζόμενους, στους οποίους καταργεί την κοινωνική ασφάλιση, τους συμβασιούχους στους οποίους υπόσχεται να τους απολύσει και με τους συνταξιούχους για τους οποίους αντί για συντάξεις προβλέπει επιδόματα πείνας.

ΜΕ τέτοια συνταγή είναι αδύνατο να διαμορφώσεις πλειοψηφικό ρεύμα και να κερδίσεις τις εκλογές. Το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι η περιχαράκωση και η συσπείρωση του παλιού χρεοκοπημένου συστήματος.

Η ΜΟΝΗ κατηγορία που ευνοείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι οι φοροφυγάδες που αμνηστεύονται και τα χρέη τους που διαγράφονται. Μαζί με διάφορους αεριτζήδες και κερδοσκόπους που επιδιώκουν να στήσουν πάρτι με την κοινωνική ασφάλιση, αποτελούν την εκλογική πελατεία του Κυριάκου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ πανηγυρίζει το Μαξίμου για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη. Πρόκειται για ένα δώρο που μεταφράζεται σε κέρδη πολλών ποσοστιαίων μονάδων για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ακόμα και αυτοί που δεν είχαν σκοπό να ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα θα το ρίξουν… δαγκωτό!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ποιος συμβασιούχος θα ψηφίσει την απόλυσή του; Ποιος εργαζόμενος θα «αυτοκτονήσει» ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία για να πληρώνει νταβατζιλίκι τις ιδιωτικές εταιρείες για κοινωνική ασφάλιση; Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν την ολική επιστροφή του Δ.Ν.Τ. και του εφιάλτη των μνημονίων;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ για τον Κυριάκο χάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα αρχίζει η καθοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας για να επιστρέψει στα γνωστά μειοψηφικά ποσοστά της.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/342540-Syntage-aytoktonias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...