Σφαγιάστηκαν πατέρας και 4 παιδιά για λόγους τιμής

Σφαγιάστηκαν πατέρας και 4 παιδιά για λόγους τιμής
Αποτροπιασμό προκαλεί η γνωστοποίηση της δολοφονίας 5 ατόμων που σημειώθηκε σε συντηρητική πόλη του βορειοδυτικού Πακιστάν.
Πέντε μέλη μιας πολυμελούς οικογένειας, ο πατέρας και τέσσερα παιδιά, σφαγιάστηκαν από δύο συγγενείς της μητέρας της οικογένειας για λόγους τιμής.
Με την πράξη τους, οι συγγενείς της μητέρας επεδίωξαν να πάρουν εκδίκηση για το γάμο του ζεύγους που πραγματοποιήθηκε 28 χρόνια πριν, σύμφωνα με σημερινές ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας.

Η Γουλάμ Φατίμα, μητέρα της οικογένειας, έχασε τον πρώτο της άνδρα, ξαναπαντρεύτηκε και μετακόμισε στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δημιουργώντας μια νέα οικογένεια που αριθμούσε 9 παιδιά. Το γεγονός προκάλεσε τη μήνη των συγγενών του πρώτου συζύγου της Φατίμα, οι οποίοι είχαν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους να πάρουν εκδίκηση.

Τέσσερις συγγενείς της γυναίκας, μεταξύ των οποιων ο αδελφός της και ο γιος της από τον πρώτο της γάμο, επισκέφθηκαν την γυναίκα στην πόλη Τζανγκ.

«Ο γιος της Φατίμα και ο αδελφός της σκότωσαν με ένα τσεκούρι τη γυναίκα το σύζυγό της και τέσσερα παιδιά τους, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ενώ ένα δεκατριών ετών κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά», ανέφερε πηγή της αστυνομίας.

«Προσπαθήσαμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορούσαμε επειδή ήταν οπλισμένοι» ανέφερε στις αστυνομικές αρχές το κορίτσι που διασώθηκε .

Όπως ανέφεραν οι διωκτικές αρχές η κοπέλα ήταν εκείνη που αναγνώρισε τους δολοφόνους

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν κατέγραψε το 2013 στη χώρα 869 εγκλήματα τιμής, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος καθώς σε πολλές περιπτώσεις αυτά δεν καταγράφονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...