Σφαιρόπουλος: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη»

Σφαιρόπουλος: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπει στην διαδικασία να διαλέξει αντίπαλο στη πλέι-οφ της Euroleague, λίγο πριν αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ (21/3, 19:00).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη. Έχουμε τέσσερα ματς και θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Ποτέ εγώ σαν προπονητής και ο Ολυμπιακός σαν ομάδα δεν διαλέγει αντίπαλο. Συνήθως αυτό γίνεται μπούμερανγκ. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί δεν έχει κριθεί ακόμη.

Παίζουμε με την πρωτοπόρο, που είναι φαβορί για το Final Four και φτάνει εκεί ανελλιπώς. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη από τις απουσίες Παπανικολάου και Μάντζαρη. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι θέμα προσήλωσης στο πλάνο και θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι ανεβασμένη, έχει ξεπεράσει μια κοιλιά που έκανε, έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες και ξεκουράστηκε γιατί δεν είχε ματς στη VTB League. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ και πάμε να παλέψουμε».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/325836-Sphairopoylos-Den-dialegoyme-antipalo-pame-gia-te-nike ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...