Σχεδόν 300.000 emails του κόμματος του Ερντογάν έβγαλαν στη φόρα τα WikiLeaks!

Τετάρτη 20/07/2016 – 08:49

έγγραφα

Βάση δεδομένων που περιλαμβάνει 294.548 emails και χιλιάδες επισυναπτόμενα αρχεία, από εσωτερικές επικοινωνίες στο κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, δημοσίευσαν το βράδυ της Τρίτης, τα WikiLeaks.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα φτάνουν έως τις 6 Ιουλίου 2016, λίγες ημέρες πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ενώ το παλιότερο είναι από το 2010. Τα WikiLeaks υποστηρίζουν ότι απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό το υλικό μία εβδομάδα πριν από την απόπειρα στρατιωτικών να καταλάβουν την εξουσία στη γειτονική χώρα επισημαίνοντας ότι έχουν επαληθεύσει το υλικό και την πηγή, η οποία δεν συνδέεται όπως εξηγούν, με κανέναν τρόπο με τα στοιχεία πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος ή οποιοδήποτε αντίπαλο κόμμα ή χώρα.

Νωρίτερα πάντως ο ιστότοπος της Wikileaks, ανακοίνωσε στο Twitter ότι δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση. Ωστόσο, παρά τον «κυβερνοπόλεμο» κατάφεραν να βγάλουν στη φόρα τα αρχεία.

Πάντως, υπάρχει δυσκολία πρόσβασης και συχνά, όταν κάποιος χρήστης προσπαθεί να μπει στα δεδομένα, τον «πετάει» έξω, με το μήνυμα πως «η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...