Σύλληψη 33χρονου “τσαντάκια” στο Βόλο

Σύλληψη 33χρονου
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου
Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας  33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.  

Ειδικότερα, ο 33χρονος , επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα,  διέπραξε χθες το μεσημέρι και το απόγευμα τις εξής περιπτώσεις κλοπών-αρπαγών τσαντών στην πόλη του Βόλου:

· αρχικά, αφαίρεσε το μεσημέρι από 23χρονη πεζή την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα,
· λίγα λεπτά αργότερα, αφαίρεσε την τσάντα 23χρονης που κινούταν με ποδήλατο, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα και
· το απόγευμα, αφαίρεσε από 20χρονη που επίσης κινούταν με ποδήλατο την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από αξιολόγηση και επεξεργασία στοιχείων και  επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 33χρονος επιβιβαζόμενος στη μοτοσικλέτα και συνελήφθη.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης, το οποίο της αποδόθηκε.    

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...