Σύναντηση Κωνσταντίνου Καραγκούνη με δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα και ΟΛΜΕ Αγρίνιου

Με επίσκεψη στο Θέρμο συνέχισε την περιοδεία στο νομό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε συνάντηση με το δήμαρχο κύριο Σπύρο Κωνσταντάρα και συνομίλησαν για τα προβλήματα της περιοχής. Ως αναμνηστικό της συνάντησης στον κύριο Καραγκούνη προσφέρθηκε ένα βιβλίο με την ιστορία του Θέρμου. Στη συνέχεια συνομίλησε με τους υπαλλήλους του δήμου με τους οποίους ανταλλάξανε ευχές και τέλος περπάτησε στην τοπική αγορά όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής. Έπειτα περιηγήθηκε στα γύρο χωριά, Πετροχώρι, Χρυσοβίτσα, Αβαρίκο και Αγ. Σοφία.

Στη συνέχεια ο κύριος Καραγκούνης πραγματοποίησε συνάντηση με την ΟΛΜΕ Αγρινίου στο ξενοδοχείο Μαρπέσα όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το εκπαιδευτικό σύστημα στο νομό και ειδικότερα τα προβλήματα των ίδιων των εκπαιδευτικών του Αγρινίου όπως η μη επάνδρωση θέσεων εργασίας από αναπληρωτές καθηγητές.

unnamed (9)unnamed (10)unnamed (11)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...