Σύσκεψη στην ΑΕΚ για το μέλλον του Κετσπάγια

Συζητήσεις χωρίς την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια γίνονται από το πρωί στις τάξεις της ΑΕΚ. Το «παρών» έχουν δώσει οι Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο. Όλα ανοιχτά στο θέμα της παραμονής ή όχι του Γεωργιανού, ενώ ο Μαϊστόροβιτς ψάχνεται για φορ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε στη συνάντηση των προπονητών της Σούπερ Λιγκ με τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Μίχαελ Σκίμπε και γι’ αυτό το λόγο δεν ήταν παρών στις συζητήσεις ανάμεσα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντι Μπαρτόλο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν όλα τα δεδομένα, και ψάχνουν να βρουν το τι φταίει για την κακή εικόνα που παρουσίασε η Ένωση στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ παράλληλα έχει τεθεί και υπό συζήτηση και το θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια, δηλαδή το αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί το αν η διοίκηση θα στηρίξει τον Γεωργιανό τεχνικό ή θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τώρα που είναι ευκαιρία λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλα ζητήματα στην ΑΕΚ, αφού τις επόμενες μέρες ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα έχει συνάντηση για μεταγραφική υπόθεση, αφού η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα φορ.

Να σημειωθεί πως δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου, δίχως να είναι βέβαιο πως η επικείμενη συνάντηση αφορά τον 26χρονο Ιρανό σέντερ φορ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...