Σύσταση Διαρκούς Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας στη Βουλή ζητεί ο Γραμματίδης

Τη σύσταση Διαρκούς Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας στη Βουλή των Ελλήνων ζητεί ο πρόεδρος της «Νέας Πορείας, Νέας Ελλάδας», Γιάννος Γραμματίδης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση.

Αντικείμενο της Επιτροπής που προτείνει ο Γιάννος Γραμματίδης θα είναι να επεξεργάζεται και να εξετάζει σχέδια ή προτάσεις νόμων σχετικών με τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα αποτελεί εφαλτήρα εξειδίκευσης των βουλευτών-μελών της Επιτροπής στο αντικείμενό της.

«Η νέα Επιτροπή θα καλεί για διαβούλευση κι άλλους επαγγελματικούς κι επιχειρηματικούς φορείς και γενικά τις παραγωγικές τάξεις έτσι ώστε η Βουλή να μπορεί να συμβάλει στο να μετατραπούν οι οικονομικές προκλήσεις σε ευκαιρίες ανάπτυξης. Τέλος, η νέα Επιτροπή θα συνεργάζεται με τη ήδη υπάρχουσα Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής», σημειώνει ο Γιάννος Γραμματίδης, προσθέτοντας ότι έχει ήδη εξασφαλίσει την παροχή σχετικής τεχνογνωσίας δωρεάν από την αντίστοιχη επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ.

«Η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα δεν καυτηριάζει μόνο τα κακώς κείμενα, αλλά παράλληλα ασκεί και γόνιμη πολιτική για το συμφέρον της χώρας», καταλήγει ο Γιάννος Γραμματίδης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...