Σώστε το μακιγιάζ σας με εύκολες κινήσεις!

Σώστε το μακιγιάζ σας με εύκολες κινήσεις!
Πώς θα παραμείνετε λαμπερές όλο το βράδυ!
Σίγουρα, το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί όταν απολαμβάνεις την βραδινή σου έξοδο με χορό, τραγούδι, φλερτ και ποτό, είναι να βρεις τον χρόνο να πας να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

Από την άλλη όμως είναι τόσο εύκολο να το κάνεις και τόσο απολαυστικό να νιώθεις ότι το μακιγιάζ σου είναι τέλειο που αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και μια φορά.

Το stylewatch.gr συμβουλεύει:
• Απομάκρυνε την ενοχλητική γυαλάδα από το πρόσωπο που έχει δημιουργηθεί από τον ιδρώτα και τη ζέστη με δυο τρόπους. Αρχικά σβήσε τα ίχνη της γυαλάδας με ένα απλό χαρτομάντηλο και ταμποναριστές κινήσεις και στην συνέχεια εφάρμοσε μια ελαφριά πούδρα λάμψης. Διαφορετικά προμηθεύσου τα ειδικά μαντηλάκια κατά της λιπαρότητας τα οποία λειτουργούν σε δυο φάσεις. Η μια μεριά απομακρύνει τη λιπαρότητα και η άλλη αφήνει μια ματ όψη στο πρόσωπο χάρη στην πούδρα που περιέχει.

• Τα μολύβια στο χρώμα του δέρματος, όπως τα κονσίλερ, είναι από τις πιο σπουδαίες ανακαλύψεις στο μακιγιάζ. Καταρχήν χωράνε και στο πιο μικρό τσαντάκι και κατα δεύτερο καλύπτουν με μια απλή κίνηση κάποιο σπυράκι που μπορεί να έχει αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του χορού ή τα ίχνη από ένα μολύβι ή μάσκαρα που έχει αρχίσει να λιώνει κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

• Αν η σκιά σου έχει αρχίσει να σου κάνει νερά και έχει δημιουργήσει τις γνωστές αντιαισθητικές γραμμές πάρε γενναία μέτρα. Σβήσε τα ίχνη που έχουν απομείνει με το δάχτυλό σου και πέρασε μια κρεμώδη περλέ σκιά, σε φυσική απόχρωση, στο κέντρο των βλεφάρων και κάτω από το τόξο των φρυδιών για να ανακτήσει το πρόσωπό σου την χαμένη του φωτεινότητα. Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με μια σκιά σε μπεζ, μπρονζέ η χρυσή απόχρωση.

• Όταν το κραγιόν σου σε έχει προδώσει κι έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα χείλη σου, μια πινελιά από ένα γυαλιστερό lip gloss θα κάνει τα χείλη σου ξανά σέξι και ποθητά.

• Αν δείχνεις χλωμή στο τέλος της βραδιάς, πάρε με το δάχτυλό σου λίγο χρώμα από το κραγιόν σου και τοποθέτησέ το στο κέντρο των μήλων. Κερασί και πορτοκαλί αποχρώσεις θα δώσουν στη στιγμή το boost που χρειάζεται το πρόσωπό σου. Προσοχή μόνο, να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα για να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα, βλέπε κλόουν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...