ΤΑΙΠΕΔ: 20 προσφορές για 9 ακίνητα του e-Auction VIII

ΤΑΙΠΕΔ: 20 προσφορές για 9 ακίνητα του e-Auction VIII

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα ακίνητα που έχει βγάλει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eAuction το ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ταμείου Ακίνητης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου,  20 επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον υποβάλλοντας φάκελο δικαιολογητικών και οικονομικές προσφορές για τη συμμετοχή τους στη διαγωνιστική διαδικασία μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών δημοπρασιών – αξιοποίησης ακινήτων www.e-publicrealestate.gr για τα παρακάτω ακίνητα:

 

Α/Α

AKINHTO

1

Δίμηνι Βόλου Ν. Μαγνησίας: Περιφραγμένο Βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α΄ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).

2

Σανατόριο Μάνα: Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στην θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).

3

Παλιά πόλη Ναυπλίου: Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

4

Πάτρα, Αχαΐα: Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8 στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).

5

Ιπποκράτους 88: Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).

6

Αιόλου 17 και Ερμού 64: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

7

Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας: Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Ανδρίτσαινας, στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).

8

Σαμπάριζα, Ερμιόνη: Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στην Σαμπάριζα Ερμιόνης του Νομού Αργολίδας (πώληση).

9

Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου Ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

 

Κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει για την επιλογή των συμμετεχόντων και για τις τιμές εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για κάθε ακίνητο, με βάση την υψηλότερη έγκυρη υποβληθείσα οικονομική προσφορά και την ανεξάρτητη αποτίμηση.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέα διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου «Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας» στο Δήμο Καλαβρύτων του Νομού Αχαΐας για το οποίο δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την Κασσιώπης

Επίσης, το Ταμείο, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαγωνιστική διαδικασία που διεξήγαγε το ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση κυριότητας συγκεκριμένων τμημάτων εντός του ακινήτου της Κασσιώπης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε δεκτή τη βελτιωμένη προσφορά του μοναδικού διαγωνιζόμενου, «Επενδύσεις Ακινήτων Νέας Κέρκυρας Α.Ε.», ύψους €2.050.000, και προχώρησε στην κατακύρωση του διαγωνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση και του προσυμβατικού ελέγχου εκ μέρους του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ΤΑΙΠΕΔ και πλειοδότης θα προχωρήσουν στην υπογραφή της σύμβασης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/307856-TAIPED-20-prosphores-gia-9-akineta-toy-e-Auction-VIII ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...