Τέλος και ο Δήμας από το Ινστιτούτο Κ. Καραμανλής

Τέλος και ο Δήμας από το Ινστιτούτο Κ. Καραμανλής
Επιστολή προς το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής έστειλε χθες ο ένας εκ των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας.
Πρόκειται για το Σταύρο Δήμα, ο οποίος τυπικά φέρει τον τίτλο του αντιπροέδρου του κόμματος καθώς έχει πάψει να ασχολείται με την ενεργό πολιτική εδώ και περίπου δύο χρόνια. Με αυτό το επιχείρημα απεύθυνε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Κώστα Τασούλα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω τελεί υπό παραίτηση καθώς υπουργόποιήθηκε και τις αρμοδιότητες του ασκεί η Γενική Διευθύντρια Μαριάννα Πυργιώτη, με την οποία ζητά να μεταβιβαστούν οι μετοχές που κατέχει (10%) σε κάποιο άλλο ενεργό μέλος του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο διάστημα, τις μετοχές του είχε μεταβιβάσει και ο Κώστας Καραμανλής (70%), οι οποίες πλέον θα μεταφέρονται αυτοδίκαια προς τον εκάστοτε Γραμματέα του κόμματος. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στην ίδια κίνηση να προχωρήσουν και οι έτεροι μέτοχοι Ι.Βαρβιτσιώτης (10%) και Δ.Σιούφας (10%), προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα γενιά του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...