Τέλος οριστικά ο Καμπέσας, προς Εστουντιάντες ο Τσάβες

Τέλος οριστικά ο Καμπέσας, προς Εστουντιάντες ο Τσάβες

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Καμπέσας καθώς θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Αταλάντα. Η Εστουντιάντες το απόλυτο φαβορί για Τσάβες.

Iταλικά δημοσιεύματα ήθελαν τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας στον Παναθηναϊκό από την Αταλάντα να ολοκληρώνεται. Μάλιστα για τον παίκτη έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον η Αβελίνο, η Πάρμα, η Κροτόνε και η Σπαλ.

Ο παίκτης φέρεται προβληματισμένος από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι αλλά και από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα. Άλλωστε, βασικός του στόχος ήταν να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της Αταλάντα τη νέα σεζόν.

Έτσι, ο παίκτης δεν επέστεψε αρχικά από την άδεια των Χριστουγέννων αλλά και ούτε χθες το βράδυ όπως είχε αρχικά πει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το θέμα αναμενόταν να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας και πλέον είναι οριστικό πως ο παίκτης από το Εκουαδόρ δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Αυτό που μένει βεβαίως να ξεκαθαριστεί είναι σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

Φαβορί η Εστουντιάντες για Τσάβες

​Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι φαβορί για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες είναι η Εστουντιάντες. Για τον Αργεντίνο επιθετικό έδειξαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες της πατρίδας του τις τελευταίες ημέρες και πλέον φαίνεται πως η οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα χρήματα που θα λάβουν οι πράσινοι για τον Τσάβες θα τα δώσουν προκειμένου να εξοφλήσουν την Μπόκα αλλά και την Μπάνφιλντ.
 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316034-Telos-oristika-o-Kampesas-pros-Estoyntiantes-o-Tsabes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...