Τέλος στη φιλία της Τσέλσι Κλίντον με την Ιβάνκα Τραμπ;

Τέλος στη φιλία της Τσέλσι Κλίντον με την Ιβάνκα Τραμπ;

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 11/03/2016 – 21:13

Chelsea and Ivanka

Στον «πάγο»  έβαλαν τη φιλία τους οι κόρες των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο.

 

Από την ημέρα που γνωρίστηκαν μέσω των συζύγων τους, η 36χρονη Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ και η 34χρονη Τσέλσι Κλίντον, μοναχοκόρη της υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, έγιναν δύο καλές και αχώριστες φίλες.

Όμως οι υψηλοί προεκλογικοί τόνοι μεταξύ των γονιών τους, έχουν επίπτωση στη φιλία τους. Άλλωστε, τα σχόλια του Τραμπ για τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον στη Χίλαρι, δεν βοήθησαν καθόλου!

Σύμφωνα με το Politico, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κρατήσουν τη φιλία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην παρίστανται μαζί σε γκαλά για όσο διαρκεί η προεκλογική εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο.

tt

«Η Τσέλσι δεν ρίχνει την ευθύνη στην Ιβάνκα», δηλώνει στο Politico φιλικό πρόσωπο  αναφερόμενο στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του Τραμπ προς τους Κλίντον.

Από την πλευρά της, η Ιβάνκα Τραμπ έχει φροντίσει να κρατήσει αποστάσεις από την «εμπρηστική» ρητορεία του πατέρας της. «Δεν αποτελώ μέρος της προεκλογικής του καμπάνιας» απαντά σε όσους επιχειρούν να την εμπλέξουν…

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...